"Nooit gedacht dat bouwen zonder zorgen bestond"

Dhr. S. uit Adegem

Bouwen. We zagen er aanvankelijk tegen op. Verhalen over eindeloze bezoeken aan toonzalen, onderlinge twisten over keuzes, typische bouwperikelen… Maar Danneels heeft ons ervan overtuigd dat het ook anders kan.

We waren op zoek naar een verzorgde woning, met een praktische indeling in een buurt die veilig is voor onze kinderen én ons tegelijk snel op weg zette naar onze werkplekken in Zelzate en Maldegem.
Dan was onze keuze voor Adegem snel gemaakt.

Bij Danneels vonden we een huis dat ons op het lijf is geschreven. Dicht bij het centrum, in een buurt met enkel plaatselijk verkeer. Ideaal om onze kinderen rustig te laten opgroeien. Van bij het eerste contact waren we verkocht, maar wat ons vooral verraste was het directe en open contact in elke fase van ‘onze bouw’.

Sofie begeleidde ons tot in de toonzalen, waar we een zeer gevarieerd aanbod aan afwerkingsmaterialen voorgesteld kregen. En vonden we onze goesting een keertje niet, dan kregen we alle vrijheid om dat onderdeeltje te schrappen uit de offerte.

Intussen zijn de werken goed opgeschoten. De projectleider houdt ons perfect op de hoogte van de evolutie. Een mailtje, een telefoontje… we hoeven er zelf niet eens om te vragen. En dat geeft ons toch een veilig gevoel.

Doe zo voort, jongens!

Bekijk hier onze nieuwbouwwoningen in Adegem.

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid