In de pers: Startschot werken nieuwe verkaveling in Oudenburg

Met de start van de infrastructuurwerken gaven burgemeester Ignace Dereeper, Geert Sanders (WVI) en Eric De Keyser (De Mandel) het officiële startschot voor een nieuw woonproject langs de Ettelgemsestraat in Oudenburg.

Deze nieuwe verkaveling heeft een oppervlakte van bijna 3 hectare en zal een thuis worden voor 76 gezinnen. Het woonproject 'Bellerochelaan' wordt gerealiseerd naast het WZC Riethove, vlakbij het stadscentrum van Oudenburg.

Sociale huisvestingsmaatschappij De Mandel, WVI en projectontwikkelaars Danneels en Novus hebben intensief samengewerkt voor de opmaak van het inrichtingsplan van de totale projectsite. 

Danneels realiseert hier open, halfopen en gesloten bebouwingen op percelen van 188m² tot en met 397m². Vier woningen in een stijlvolle landelijke architectuur en zes woningen in een moderne bouwstijl

De bouwstart van de woningen is voorzien voor het najaar 2018. 

Meer info over dit project

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid