"Hier werd nagedacht over elke cm²"

Dirk en Sandra verruilden onlangs hun ruime dakappartement voor een nieuwe gezinswoning in ons woonproject in het centrum van Ieper. Dirk blikt nog even terug op hun samenwerking met Danneels.

Dirk: "We vonden het in de eerste plaats een mooi project op een ideale locatie. We zitten hier in het centrum en hebben alles bij de hand. Dat is een grote troef, maar ook de bouwstijl vond ik mooi. Ik heb een sterke interesse in architectuur en hou van Le Corbusier en Frank Lloyd Wright.

Toen ik de plannen van deze woning bekeek, viel me op hoe goed deze woning in elkaar zit. Net als de grootmeesters, heeft de architect hier goed nagedacht over elke cm². Er zijn geen verloren hoeken en kanten, waardoor alle kamers en leefruimtes aangenaam ruim zijn. Iedere bezoeker verbaast zich over hoe ruim deze gesloten bebouwing wel is.

We hadden van bij de start een goed contact met de bouwadviseur en ook met onze klantenbegeleider Christine verliep alles vlekkeloos. Dit was niet ons eerste bouwavontuur en ik had zelf vooraf goed nagedacht over de technieken en voorzieningen die we in de woning wilden. We wisten heel goed wat we wilden en dat maakte dat die besprekingen erg vlot verliepen.

Een inrichting op maat
Wijzelf hebben niet veel slaapkamers nodig. We hebben naast een grote slaapkamer en een ruime badkamer ook nog een wasruimte, een nachttoilet, een hobbyruimte én een apart bureel op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping is er nog een grote slaapkamer. Perfect voor als onze dochter bij ons overnacht.

Aan deze woning werden toch redelijk wat extra’s toegevoegd en Michiel, de werfcoördinator, zorgde ervoor alle werken elkaar vlot opvolgden. Bij de installatie van onze vloerverwarming botsten we op een hindernis, maar daar heeft hij  snel en goed gehandeld. Alles bleef op schema en de verhuizing kwam niet in het gedrang.

Met de glimlach ontvangen
Ook over de aannemers zijn we tevreden. Ik wou een ander type verwarmingsketel en mocht mee met de sanitairman naar een woonbuurt in Bredene waar hij verschillende modellen had geïnstalleerd. Overal waar hij aanbelde, werd hij met de glimlach ontvangen. Een rasechte vakman. Als we het hele traject bekijken en naast onze verwachtingen leggen die we vooraf hadden, moeten we Danneels zeker een achtenhalf à negen op tien geven. Welverdiend!"

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid