"De eerste indruk gaf ons meteen vertrouwen"

Familie W. uit Bredene

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken, wordt wel eens gezegd. Voor ons was het snel duidelijk met wie we wilden bouwen. Een bedrijf dat je correct en duidelijk informeert en tegelijk de nodige ruimte geeft om te beslissen.

De bouwadviseur van Danneels raakte bij ons meteen de juiste snaar. Hij serveerde ons geen typisch verkoopgesprek, waarbij je aanvoelt dat hij jou snel wil lijmen. Integendeel, van opdringerigheid was geen sprake. Het klikte meteen, hij schonk ons alle aandacht. Zelfs tijdens het bouwverlof kregen we een antwoord op onze vragen.

Ook zijn collega’s voelden daarna perfect aan welke richting we uit wilden, omdat ze luisterden. Ze gaven ons tips en kwamen met de juiste oplossing op het juiste moment, maar nooit probeerden ze ons iets anders voor te schotelen.

Natuurlijk liep er wel eens iets niet helemaal zoals we het verwacht hadden. Bij elke bouw struikel je wel eens over een probleem, zeker?! De plaatsing van een lichtpunt, de afwerking van bepaalde deur, … maar elk misverstand werd meteen rechtgezet. Tot wij als klant helemaal tevreden waren.  

Intussen wonen we hier nu een paar maanden in Bredene. En echt waar, aan dit avontuur houden we een fijn gevoel over. 

Ontdek hier ons project in Bredene

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid