Bever - Bouwgrond te koop : Danneels
Foto's Loten te koop Documenten / Plannen Ligging

Bever - Eeckhoudt (Ter Eecke)

Landelijk gelegen bouwgronden (28 kavels)

In Bever realiseerde Danneels een nieuwe woonbuurt met in totaal 28 loten bouwgrond voor halfopen en open bebouwing. Momenteel is nog slechts 1 perceel voor halfopen bebouwing te koop. Deze bouwgrond is rustig gelegen, op wandelsafstand van de dorpskern van Bever. in de buurt is geen doorgaand verkeer. Dit perceel wordt verkocht zonder bouwverplichting. Je kan dus vrij kiezen wanneer en met welke firma je hier bouwt.

Deze bouwgronden zijn ideaal voor jonge gezinnen of mensen die willen bouwen in een aangename buurt. Wie hier woont, geniet een goede bereikbaarheid. Er is een goede verbinding naar Halle en Brussel. In de directe omgeving heb je meerdere bushaltes en ook het station van Galmaarden ligt op minder dan 10 min. Er is een ideale verbinding naar de op- en afrit van de E429.
 
Locatie: Eeckhoudt (Ter Eecke), 1547 Bever

Interesse?

Contacteer Koen Van Campenhout

015 308 108

Stuur bericht
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Meer foto's

Loten te koop

LotOppervlakteType bebouwingBouwplichtPrijsInfo
18280 m2HalfopenNeen75.000 €Contacteer ons
20280 m2HalfopenNeenVerkocht 

Prijzen zijn exclusief kosten.
18 20Komende van Brussel, richting Doornik nemen, afrit 26, richting Bever-Geraardsbergen-Moerbeke, afrit Bever, centrum nemen, Eeckhoudtstraat. De percelen bevinden zich aan de linkerkant. Het is ook mogelijk om afrit 28 te nemen, richting Bassilly en zo via Bever te rijden.

In de omgeving

  • Markt van Bever op 800m

  • Vlotte verbinding naar Brussel, Gent en Charleroi

  • Bushaltes vlakbij, station van Galmaarden op 5km

  • Oprit E429 op 5km (Halle-Doornik)

  • Mooie landelijke ligging in de wijk Ter Eecke

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid