Een bedrijf, een team en mensen met een passie…

Bij Danneels kom je terecht in een familiebedrijf met een ziel. Wie er werkt, voelt zich er ook thuis. Een dynamische sfeer, trendy ingerichte kantoren, oog en oor voor wat medewerkers bezig houdt, maar vooral een team met 35 cracks in hun vak. Gedreven specialisten die eenzelfde passie delen,… klanten begeleiden naar een zorgeloze realisatie van hun woondromen.

Heb jij dezelfde ambitie? Bezit jij de waardevolle skills van een talentvolle calculator, projectleider, marketeer, vastgoedexpert, … dan is een job bij Danneels jou vast wel op het lijf geschreven. Check regelmatig deze pagina en blijf op de hoogte van onze vacatures.

Word jij onze collega?

Wij zijn een groeiend bedrijf, dat gedurende 42 jaar een ijzersterke reputatie heeft opgebouwd in het realiseren van verkavelingen, woningbouwprojecten en appartementen. Bij de eerste kennismaking krijg je een volledige bedrijfsvoorstelling.


Momenteel zijn we op zoek naar nieuw talent: 

Nieuw bos in ruil voor onze woonprojecten

Verkavelaar en woningbouwer Danneels compenseert in 75% van haar projecten de ontbossing door elders nieuw bos aan te planten. Daarmee is het bedrijf een van de koplopers in Vlaanderen.

Lees meer

 

 

 

Investeer nu in nieuwbouw of bouwgrond

Op zoek naar een woning? Jouw eerste eigen thuis of een opbrengsteigendom? Of wil je een bouwgrond laten rijpen voor later?
Voor jezelf of voor jouw (klein-)kinderen?
Dan is dit is jouw moment!

Bij Danneels helpen we jou graag verder.

"Echt een nieuwe thuis"

Jozef & Suzanna uit Aartrijke

Dit fiere koppel mag zich de eerste bewoners noemen van een nagelnieuw appartement in Residentie 't Hooghe. Ontdek hun verhaal dat onlangs werd gepubliceerd in de kijkwoningengids bij de krant Het Laatste Nieuws.

Lees hier de reportage