Investeren in vastgoed? Limburg is hot!

Limburg is momenteel de meest aantrekkelijke provincie van ons land om in vastgoed te investeren. Terwijl de prijzen van woonhuizen en appartementen in alle andere provincies van ons land stabiliseren, dalen de prijzen in de provincie Limburg. Gemiddeld kost een huis of een appartement in ons land ongeveer 208.000 euro. In Limburg betaal je gemiddeld ongeveer 189.000 euro voor een woning. (Bron: Bouw en wonen - 22/09/16)

Investeren niet enkel voor 'happy few'
Meer en meer mensen gaan door de aanhoudende renteverlagingen op hun spaargeld op zoek naar een alternatief dat wel rendabel is. Nooit eerder investeerden zoveel mensen in vastgoed.

In Limburg heeft Danneels een mooi aanbod bouwgronden te koop. Zo kan je met een budget vanaf € 45.000 (ex. kosten) al een perceel voor halfopen bebouwing in deze nieuwe verkaveling in Heers aankopen. Dat toont aan dat investeren in vastgoed niet enkel is weggelegd voor de ‘happy few’.

Limburg doet het erg goed als vakantieregio. Het toerisme boomt er al enkele jaren en die trend blijft zich ook verderzetten. Dat maakt Limburg een interessante investeringsregio. 

Bouwgrond is bovendien een heel stabiele investeringskeuze. Grond blijft immers zijn waarde behouden, ook in economisch mindere tijden. Over een langere periode ben je haast zeker van een meerwaarde. Wil je een nieuwe woning bouwen? Of een bouwgrond laten rijpen voor later? Voor jezelf of jouw kinderen? Dan is dit het ideale moment.

Graag meer info? Contacteer ons voor advies op maat