"Alle voordelen van nieuwbouw en nog betaalbaar ook"

Stefane en Nathalie namen onlangs hun intrek in hun nieuwbouw in Kerkhove. Ze kozen voor een gesloten kubuswoning en hebben het hier prima naar hun zin. Zij kijken tevreden terug op hun keuze voor Danneels.

Stefane: “We waren al een tijdje aan het uitkijken naar een bestaande woning om te verbouwen. Collega’s vertelden me over hun ervaringen met Danneels en hadden me aangeraden op de website te kijken.”   

Nathalie: “We hadden 3D- beelden gezien van een nieuw woonproject in Kerkhove en namen contact op. We planden een bezoek aan de kijkwoning en kregen alle informatie over de woningen, de materialen en de mogelijkheden.

We zijn op de werf wel eens naar de funderingen komen kijken, maar we kochten deze woning op plan. Alles werd heel duidelijk voorgesteld en afgesproken. We hebben niet getwijfeld.”

Stefane: “Vooral de energiezuinigheid sprak ons enorm aan. We komen uit een oudere woning en daar viel onze energiefactuur hoog uit. Ons E-peil is nu 10x lager dan in onze oude woning.

Bovendien hadden we uitgerekend dat een bestaande woning verbouwen ook duurder ging zijn dan hier een afgewerkte woning te kopen. Onze keuze was snel gemaakt. Alle voordelen van een nieuwbouw én nog betaalbaar ook.”

Nathalie: “Ook de lichtinval is een groot pluspunt aan deze woning en we hebben al een goed contact met de andere bewoners. We zijn benieuwd wie onze toekomstige buren worden, want het huis naast ons staat nog te koop.”

 

Wil jij de nieuwe buur van Stefane en Nathalie worden?
Dat kan snel, want alle woningen werden ondertussen gebouwd. Vraag naar de mogelijkheden.
Bekijk hier onze woningen in de Kapellestraat.